Sien Hendriks

Meesterschilder Restauratie Decoratie

Nieuws

Over mij

Contact

Projecten

Eigen werk

Mijn tot nu toe grootste schilderij waar uiteraard de meeste tijd ingestoken is. Uitgevoerd in olieverf op canvas.

Uitgevoerd in olieverf op canvas 40 bij 50 cm.

Uitgevoerd in olieverf op canvas 60 bij 80 cm. Geschilderd met een grovere techniek dan ik gewoonlijk schilder. Ook heb ik dit keer gekozen voor een onderwerp wat nieuw is voor mij.

Uitgevoerd in olieverf op canvas 60 bij 80 cm.

Serie mini schilderijtjes met als overeenkomst dat ze alle drie gebaseerd zijn op bekende werken van bekende kunstenaars uit de tijd van de renaissance/begin barok. ‘Het meisje met de parel’ Johannes Vermeer. ‘De schepping van adam’ Michelangelo Buonarroti, waarvan alleen de handen geschilderd zijn. ‘De dame met de hermelijn’  Leonardo Da Vinci. De serie is uitgevoerd in olieverf op doek met een diameter van +/- 15 cm.

Portret met afmeting 60 bij 80 cm. Geschilderd met de kleuren rauwe omber en titaan wit. Uitgevoerd op canvas met olieverf.

Opdracht voor klant "Bossers tweewielers" te Prinsenbeek. Logo schilderen op achterwand in de winkel. Uitgevoerd in matte muurverf.

Grof geschilderd schilderij van een beeldje. Geschilderd in bruintinten. Studie naar schaduw effecten. Uitgevoerd op canvas met olieverf.

Portret tekeningen en (snelle) schudies naar schaduw effecten.  Uitgewerkt op papier met potlood.

Grof geschilderd schilderij van een stilleven. Geschilderd in bruintinten. Studie naar licht/donker en schaduw effecten.

© 2019, Sien Hendriks

Sien Hendriks | Middelrode | Mobiel: 06-15277729 | E-mail: SienHendriks@gmail.com