Sien Hendriks

Meesterschilder Restauratie Decoratie

Nieuws

Over mij

Contact

Projecten

Stage opdrachten

n

Restauratie aan twee plafonds, in monumentaal grachtenpand, aan de Herengracht te Amsterdam. Plafonds uit 18e eeuw, gemaakt van gespannen doek en ornamenten van papier maché. We hebben hier ook een kleur onderzoek uitgevoerd voor de lambrisering. De randjes van de lambrisering en het ornament boven de deur hebben we voorzien van bladgoud. Opdracht gedaan met Wendy Schoenaker Decorateurs.

 

Mijn meesterproef tijdens de stage was deze Betjah. Een taxi fiets uit Yogyakarta. De schilderingen op de kappen heb ik gerestaureerd. Het frame en hout van de betjah heb ik opnieuw geschilderd. Dit alles gebaseerd op een grondig onderzoek welke ik vooraf heb gedaan. Opdracht gedaan bij Moonen attrectieverhuur

 

Muurschildering zelfstandig ontwerpen en uitvoeren in slaapkamer van een jongen. Muurschildering uitgevoerd met acryl muurverf. Opdracht gedaan met Wendy Schoenaker Decorateurs.

 

Ook heb ik mogen werken met verschillende soorten bladgoud en zilver. Opdracht gedaan met Wendy Schoenaker Decorateurs.

 

Een schouw gemaakt van tadelakt, een marokkaanse waterdichte muur afwerking. Deze techniek hebben we ook toegepast in verschillende badkamers. Opdracht gedaan met Wendy Schoenaker Decorateurs.

© 2019, Sien Hendriks

Sien Hendriks | Middelrode | Mobiel: 06-15277729 | E-mail: SienHendriks@gmail.com